top of page

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

 • Mi is ez a Music Truck?
  Egy majdnem 50 éves Ford Transit teherautót kívül belül restauráltunk, kivágtuk a tetejét, hangfalakat és dj pultot szereltünk rá. Ezzel elkészült a MUSIC TRUCK, ami egy trendi, mobil dj pult 4 keréken. Food truckokhoz hasonló kialakításával egyszerű, ugyanakkor látványos megoldás a zenei feladatok ellátásához. A Music Truck bármely rendezvényen kiválóan tud zenét szolgáltatni, legyen szó egyszerű nappali háttérzenéről, vagy akár több száz fős éjszakai buliról.
 • Miért válasszam a Music Truck-ot?
  GYORSASÁG Rendkívül gyors a telepítés. Érkezést követően szinte azonnal szól a zene, nincs szükség hosszas építési, telepítési időre. A rendezvény végén ugyanilyen gyorsasággal történik a "bontás", nem kell a technikai személyzet elpakolása miatt plusz órákra bérelni a helyszínt. ESŐBIZTOS Eső esetén a buli folytatódik, hiszen minden technika fedett helyen van. Nincs szükség esőnapra, nem áznak el a berendezések, a buli semmilyen időjárási körülmények között nem marad el, a DJ a Music Truckból tud tovább zenélni. GAZDASÁGOS Gazdaságosabb megoldás lehet a MusicTruck, szemben egy csak erre az alkalomra épített hangtechnikával, színpaddal, DJ pulttal. RUGALMAS Kültéren és beltéren is alkalmazható, szinte bármilyen helyszínen, az ország egész területén. Forró napsütés és eső ellen is védett a DJ és a hangtechnika is. EGYEDI Amellett, hogy a DJ kiemelt helyet kap, a Music Truck egyedi hangulatot biztosít a rendezvénynek, a food truckok között pedig garantáltan megállja a helyét.
 • Mire vehető igénybe a Music Truck?
  Alapvetően zenei felhasználásra, napközbeni hangosításra, bulikra, fesztiválokra, esküvőkre és egyéb privát rendezvényekre, akár beltéren, akár kültéren. ​ Mindemellett bármilyen egyéb felhasználásra bérelhető. Pl. fotózáshoz, reklámfilm készítéshez, promóciós megjelenéshez, sporteseményre, stb. Gyakran egy rendezvény bejáratánál a vendégek fogadása és elkápráztatása a cél, de vezettünk már fel esküvői nászmenetet is.
 • Milyen hangtechnika tartozik a Music Truck-hoz?
  A hangtechnikát tartalmazó csomagoknál az alapár 5600 Watt teljesítményű RCF hangrendszert tartalmaz: 2db RCF HD 32 (2x1400W) top hangfal 2 db RCF SUB 705 (2x1400W) sub hangfal A technikai rendszer igény szerint bővíthető. Nagy rendezvényeknél vállaljuk a teljes rendezvény hangosítását is, hogy a Music Truck a helyszín minden pontján tökéletesen hallható legyen.
 • Ha csak a Music Truckot bérelem, akkor nekem kell vezetnem?"
  Minden esetben adunk személyzetet, és mi szállítjuk a helyszínre a kocsit. Ha a bérlés és felhasználás olyan jellegű, ahol szükséges a MusicTruck-ot vezetni (pl filmforgatás), egyedi bérlési feltételek mellett megoldható.
 • Rakhatok bele saját berendezést?
  Saját hangtechnika is feltehető rá, bármilyen berendezés rakható bele.
 • Mi a foglalás menete?
  Az írásos ajánlat elfogadása után szerződéskötéssel válik véglegessé a szolgáltatás megrendelése. Csomagajánlatainkat az alábbi linken talál. Pontos árakért pedig keressen minket az alábbi elérhetőségek bármelyikén!
 • Mennyi idő az előkészület?
  A megérkezés után körülbelül 30 perc alatt teljesen üzem- és bulikész állapotba kerül a Music Truck. Mindössze 1 db 230V áram csatlakozási lehetőségre van szükség.
 • Ha csak 1-2 órára lenne szükség rá, van esetleg valami olcsó ár?"
  Ha valóban csupán 1-2 óra a felhasználás időtartama, akkor egyedi, kedvezményes árat adunk.
 • Milyen útiköltséggel kell számolni?
  A szállítás költsége attól függ, hogy hova kell vinni a Music Truckot. Budapesti helyszínekre a Music Truck saját "lábán" közlekedik. Vidéki helyszínekre szállítjuk az autót. Minden esetben egyedi árat adunk. Szállítási költségekről érdeklődjön az info@musictruck.hu email címen.
bottom of page